لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

قالیباف: بی‌عرضگی در حل مشکلات، نتیجه پشت کردن به سنت‌های الهی است

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بقای جمهوری اسلامی نتیجه اتکا و اعتماد به سنت‌های الهی در برهه‌های مختلف به خصوص دوران جنگ تحمیلی است، تاکید کرد: اگر شاهد بی‌عرضگی در اداره کشور و ناراحتی مردم هستیم، به این دلیل است که به سنت‌های الهی پشت کرده‌ایم و در اقتصاد، سیاست، روابط اداری و مدیریت کشور می‌خواهیم زمینی عمل کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 21
کد خبر: ۱۰۳۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف که ظهر امروز (سه شنبه ۳۰ شهریور) در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس سخن می گفت با اشاره به تحولاتی که انقلاب اسلامی در ۴ دهه گذشته و نیز دوران مبارزات نهضت ۱۵ خرداد پشت سر گذاشت است، گفت: در دوران نهضت امام خمینی (ره) همه پارامترهای مادی نشان می‌داد که اساسا انقلاب نباید پیروز می شد و از همان روزهای نخست نهضت، به امام (ره) می گفتند که با کدام طرفدار و با کدام سرباز و با کدام امکانات می خواهی قیام کنی؟ درحالی که گفتار و رفتار امام حاکی از اعتماد و اعتقاد حقیقی ایشان به سنت های الهی بود و در حقیقت از همان نطقه اتکا به فرهنک جهاد و شهادت جزئی جدایی ناپذیر از انقلاب اسلامی شد.

 

وی با اشاره به سختی های دوران مبارزات انقلاب اسلامی و نیز دوران دفاع مقدس به ذکر خاطراتی تکان دهنده از روزهای مختلف جنگ تحمیلی پرداخت و گفت: اتکا به سنت های الهی یعنی صبر و مجاهدت در راه خدا، هرچند سخت و غیرقابل تحمل باشد، تا آنجا که صف مجاهدین و منافقین از هم جدا شود؛ البته این مسئله به راحتی که امروز بیان می کنیم نبود و نیست بلکه فرایندی بسیار سخت است و به راحتی به دست نمی آید.

 

قالیباف در همین زمینه تصریح کرد: مجاهدت در دوران دفاع مقدس درحالی بود که در برهه ای نه فقط سیم خاردار بلکه حتی گونی برای سنگرسازی نداشتیم و سختی جنگ و فشار دشمن و آتش بعثی ها تا جایی عرصه را سخت می کرد که گاهی حتی به حفظ همان سنگری که رزمندگان ما در آن سنگر گرفته بودند یا حفظ حتی یک خاکریز راضی بودیم.

 

وی با اشاره به روزهای آغاز جنگ تحمیلی و ایستادگی رزمندگان و مردم مقابل دشمن بعثی در مناطق مختلف خوزستان اظهار کرد: در آن روزها، نه تنها کلاشنیکف کسی ندیده بود، بلکه حتی اسلحه «ژ-۳» نیز بسیار کم بود و مدافعان این کشور فقط با اسلحه «ام.یک» و یا «برنو» مقابل لشگریان صدام ایستادند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در چنان شرایطی بود که رزمندگان و مجاهدان از مسیر خدا و دفاع در برابر دشمن پا پس نکشیدند و خدا به سبب این مجاهدت ها و صبر در آن سختی ها، به ملت ایران پیروزی در جنگ و منزلت و عزت عطا کرد.

 

قالیباف تاکید کرد: اتفاقات جنگ های احد، حنین، خندق و... را در آیات و روایات خوانده ایم و دوران دفاع مقدس را نیز با گوشت و پوست و استخوان درک کرده ایم بر این اساس که می گوییم که اگر بر سنت های الهی پابرجا باشیم، وعده الهی برای پیروزی، وعده ای صادق است و امروز اگر بقای جمهوری اسلامی را شاهد هستیم به این دلیل است که با اتکا به سنت های الهی در برهه های مختلف به خصوص دوران دفاع مقدس حرکت کرده ایم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که سنت های الهی طبق آیه قران نه تبدیل می شود و نه تحویل، خاطرنشان کرد: همان سنت ها و قوانین الهی امروز در عرصه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی هم جاری است و در این عرصه ها باید به همان سنت ها اتکا کرد.

 

وی افزود: اگر از سویی شاهد بی عرضگی در اداره کشور و از سویی شاهد ناراحتی مردم هستیم به این دلیل است که به سنت های الهی پشت کرده ایم و در اقتصاد، سیاست، روابط برادرانه و روابط اداری می خواهیم زمینی عمل کنیم.

 

قالیباف با تاکید بر این که اگر در اقتصاد هم به سنت های الهی و همان اعتقاد رزمندگان دوران دفاع مقدس عمل کنیم، در همین اقتصاد هم فراوانی های زیادی هست، گفت: اما بدانیم که اگر در محیطی دروغ، ریا و ربا باشد خدا با هیچ کس عقد اخوت نبسته و در چنین شرایطی خدا به هیچ کس وعده پیروزی نداده است.

 

رئیس مجلس تاکید کرد: همه باید به این سوال فکر کنیم که آیا در هر بخش و قسمتی که حضور داریم و مسئولیت داریم، رفتارها و باورهای مان شبیه رزمندگان شلمچه آسمانی شده ایم؟ و اگر این نیست چه توقعی داریم که مشکلات را حل کنیم.

 

وی با تاکید بر این که در دوران دفاع مقدس، برنامه ریزی دقیق و عقلانیت داشتن البته با تکیه و اعتقاد به سنت های الهی جزو اصول ما بود، گفت: امروز در اداره جامعه هم باید با همان روش و اصول برنامه ریزی و مدیریت کنیم تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم.

 

قالیباف در پایان تاکید کرد: آن هایی که اندیشه غربی و وادادگی در مقابل غرب را در ذهن خود دارند بدانند که عزت دنیوی و اخروی و حل مشکلات در سایه اعتقاد به سنت های الهی، اعتماد به مردم و تمسک به فرهنگ جهاد و شهادت و کار و تلاش به دست می آید و جز با اتکا به این اصول مشکلات حل نمی شود.

ارسال نظر